Toggle navigation
Login
Toggle navigation
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search DSpace
This Collection
View Item
DSpace Home
Oficina de Tecnologías de la Información y Comunicaciones
Boletín INS
View Item
DSpace Home
Oficina de Tecnologías de la Información y Comunicaciones
Boletín INS
View Item
Etanol endógeno sin ingerir alcohol: niveles de concentración y principales causas de su producción
View/
Open
2015-187-189 (280.5Kb)
Date
2015-10
Author
Piazza Ferrand, Marina Julia
Rodriguez, Lisbeth
Metadata
Show full item record
Abstract
El “etanol endógeno” es un tipo de alcohol producido por el organismo humano. Se trata de un compuesto orgánico, producto de una serie de reacciones bioquímicas, que reducen el acetaldehído
URI
https://hdl.handle.net/20.500.14196/902
Collections
Boletín INS
The following license files are associated with this item:
Creative Commons
Except where otherwise noted, this item's license is described as info:eu-repo/semantics/openAccess
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Statistics
View Usage Statistics