• Login
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
        View Item 
        •   DSpace Home
        • Centro Nacional de Alimentación y Nutrición
        • Prevención del Riesgo y Daño Nutricional
        • View Item
        •   DSpace Home
        • Centro Nacional de Alimentación y Nutrición
        • Prevención del Riesgo y Daño Nutricional
        • View Item

        Cartilla para la planificación de comidas saludables

        Thumbnail
        View/Open
        CENAN-0047.pdf (860.6Kb)
        CENAN-0047-1.pdf (1.264Mb)
        Date
        2014
        Author
        Trujillo Aspilcueta, Henry
        Domínguez Curi, César Hugo
        Lázaro Serrano, Mirko Luis
        Metadata
        Show full item record
        Abstract
        Desarrolla ejemplos de porciones de acuerdo a los siete grupos de alimentos
        Collections
        • Prevención del Riesgo y Daño Nutricional

        Browse

        All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

        My Account

        LoginRegister

        Statistics

        View Usage Statistics